TRANSPORT

INFORMATII DESPRE LIVRARE


legume si fructe exotice (seminte-exotice.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: 

- Livrare prin Posta Romana

- Livrare prin Fan Courier


Comanda trebuie sa fie de minim 30.00 RON pentru a putea fi procesata.

Coletul va ajunge in 24-72 ore.  Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Daca unul sau mai multe dintre produsele comandate nu mai sunt disponibile veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca sunteti de acord cu acest lucru.


POLITICA DE RETUR

In cazul in care doriti sa renuntati la produsele achizitionate de pe website-ul www.seminte-exotice.ro, aveti posibilitatea de retur in 14 zile de la primirea comenzii conform dispoziţiilor Ordonanţei de Urgenţă nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor.


CONDITII GENERALE

Puteti returna un produs achizitionat in urmatoarele situatii :
- produsul nu este conform specificatiilor prezentate pe site
- produsul a fost livrat gresit

- in ambele cazuri legume si fructe exotice (seminte-exotice) va suporta costurile de transport
- Intentia de retur trebuie notificata telefonic sau prin e-mail pe website-ului www.seminte-exotice.ro in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului
- in ambele situatii, daca se agreeaza schimbarea cu un produs cu o valoare mai mare se va plati diferenta, respectiv daca produsul ales are o valoarea mai mica, veti primi o rambursare partiala.

- In cazul retururilor integrale, clientul primeste banii aferenti produselor returnate in termen de 30 zile de la data denuntarii contractului

- In cazul returnarii produsului cu una dintre conditiile declarate, produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). In cazul in care produsele ajung deteriorate sau neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se rambursa contravaloarea comenzii.

- ,,Clienţi” sau ,,consumatori” sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clienţii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

- Adresa de returnare a produselor este aceeasi de pe colet