SEMINTE - D. 56 FLOAREA SOARELUI DECORATIVA I - HELIANTHUS ANNUUS

4,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Floarea soarelui decorativă poate fi semănată direct în grădină sau în ghivece mari. Plantele sunt anuale, dar evoluează rapid, cresc frumos, sunt extraordinar de decorative și foarte ușor de îngrijit.

Ceea ce le trebuie este un sol afânat la plantare, care să dreneze bine apa și mult soare. Floarea soarelui este una dintre florile care au neapărată nevoie de soare pentru a crește frumos și pentru a-ți împodobi gradina, terasa sau balconul. Practic acestea au nevoie de 8-10 ore de lumină pe zi pentru a face flori frumoase.
Plantele au nevoie de apă și trebuie udate cu generozitate. Nu exagera însă și udă-le mereu după apus, sau dimineață înainte de răsărit. Este important ca până la răsărire să fie udate cu un jet de apă redus, sau cu stropitoarea pentru a nu mișca semințele din sol.

Plantă ajunge la maturitate în circa o luna de zile de la plantare și rezistă cel puțin trei-patru săptămâni înflorită. Floarea soarelui decorativă suportă orice fel de sol, o poți cultiva organizat sau în colțuri, pe lângă garduri


20 sem . / plic

Detalii

Categorii